Cap de setmana Internacional del Far – ILLW

3 ° cap de setmana complet a l’agost des de 1998

00.01UTC 19 d’agost a 2400UTC 20 d’agost de 2017 (48 hores)

Per alguna raó o d’un altre agost sembla haver-se convertit en el cap de setmana internacional per als fars. Els països d’arreu del món s’han involucrat en una o altra activitat amb els fars. Fa alguns anys, el Congrés dels Estats Units va declarar el dia 7 d’agost el seu Dia Nacional del Far i durant la primera setmana d’agost, els aficionats a Amèrica van crear estacions portàtils als fars i es van esforçar per contactar-se. Aquest esdeveniment és conegut com la Setmana del Far Nacional dels Estats Units.

A Gran Bretanya, l’Associació ALK, du a terme el Cap de setmana de l’Any Internacional del Far el 3er cap de setmana complet a l’agost. El seu objectiu és encoratjar els responsables i gestors del Far a obrir el seu far o estació lleugera i centres de visitants relacionats amb el públic amb l’objectiu d’elevar el perfil dels fars, els accessoris de llum i altres ajuts de navegació i preservar el nostre patrimoni marítim.
L’esdeveniment NO és un concurs. No hi ha premis, certificats ni cap altre interès per participar i, per tant, la participació és gratuïta. Els operadors de cada estació decideixen com funcionaran les seves estacions pel que fa als modes i bandes. Els participants no es comprometen a estar en l’aire durant tot el període, només tant com puguin. No hi ha restriccions sobre antenes o potència. Desitgem que els operadors es diverteixin i es diverteixin i contactin amb tantes estacions d’aficionats com sigui possible.

Més informació a: https://illw.net/index.php

Please follow and like us:

Deixa un comentari