Apagada a l’ona mitjana europea: Groot Nieuws Radio als 1080 kHz AM

 

S’ha anunciat que el proper 1 de gener de 2019 apagarà emissions en l’ona mitjana l’emissora neerlandesa Groot Nieuws Radio que emet als 1080 kHz en AM. La mateixa emissora ho anuncia a la seva web i aconsella als oients usar altres sistemes com TdT, DAB, satèl·lit o internet. L’especialista en radio-escolta Francisco Rubio, president d’honor de l’ADXB, se n’ha fet ressò.

 

Aquesta emissora amb gran contingut musical, es rebia amb certa facilitat en horari nocturn a Catalunya. S’afegeix a la nombrosa llista d’emissores europees que han apagat emissions en ona mitja, com ara els 648 kHz de la BBC o els 1278 kHz de France Bleu Alsace.

 

 

Font: Groot Nieuws Radio, Franciso Rubio

 

**************************

Fes te soci d’URCAT, l’Associació Nacional dels Radioaficionats Catalans!

URCAT, Unió de Radioaficionats de Catalunya és totalment INDEPENDENT i NO pertany ni té cap tipus de vinculació formal a cap federació d’associacions, organització, associació ni altres clubs establertes a nivell nacional, estatal o internacional però manté excel·lents rel·lacions amb totes les federacions, associacions i clubs de radioaficionats amb presència a Catalunya.

**************************

Please follow and like us:

Deixa un comentari