Barcelona7m proposa Xavier Paradell per Creu de Sant Jordi

Els companys d’ARMIC, l’Associació de Radioaficionats Minusvàlids i Invidents de Catalunya, lideren la campanya “Barcelona7m”, destinada a promoure una candiatura a favor d’en Xavier Paradell EA3ALV, per tal que li sigui atorgada la Creu de Sant Jordi per part del Govern de Catalunya. URCat també s’ha adherit a aquesta causa i et demanem la teva col·laboració com a signant de la campanya.
En Xavier Paradell és un conegut radioaficionat que ha dedicat moltes hores, esforços i coneixements a la promoció de la radioafició. En els seus 70 anys de radioaficionat ha engegat moltíssimes i exitoses iniciatives com l’establiment d’estacions conmemoratives d’events socials, i ha generat interessants artícles divulgatius. Ha estat articulista prolífic i editor de la prestigiosa revista CQ Radio Amateur i col·laborador del programa L’Altra Ràdio de Ràdio 4.
Home respectat i estimat per tots els que el coneixem, de caràcter amable i conciliador, és un treballador incansable en favor de la ciència i de la radio, i és de justícia que rebi el nostre homenatge permanent i que el proposem per aquest alt guardó del nostre pais, que s’atorga només a ciutadans exemplars i al servei de la societat, com és l’amic Xavier.
Si us plau adreceu el vostre vot a http://barcelona7m.com.es

URCat

Please follow and like us:

Deixa un comentari