Canvis a la xarxa RadioCat

Des del dia 18 de novembre de 2017 el repetidor d’UHF del Montsec d’Ares (Lleida) ED3YAV,  R-74 operatiu a 438.750 MHz amb subtó 123, deixa d’estar connectat a la conferència echolink RadioCat. No obstant això, queda connectat a RadioCat el repetidor ED3YAW , R-7 amb subtó 123,  també des de Montser d’Ares.

EB3TC  comenta «esperem donar més bon servei a les comarques de Ponent així com a Terres de l’Ebre, cap a on aquest repetidor té molt bona cobertura.»

També s’ha reparat ED3YAB, R-94 a 439.250 MHz subtó 88,5 i connectat a RadioCat. Finalment queda reparat l’R-4 a 145.700 MHz, no connectat a RadioCat. Informació actualitzada dels links RadioCat en aquest enllaç.

 

Font: EB3TC, Xavi

 

**************************

Fes te soci d’URCAT, l’Associació Nacional dels Radioaficionats Catalans!

URCAT, Unió de Radioaficionats de Catalunya és totalment INDEPENDENT i NO pertany ni té cap tipus de vinculació formal a cap federació d’associacions, organització, associació ni altres clubs establertes a nivell nacional, estatal o internacional però manté excel·lents rel·lacions amb totes les federacions, associacions i clubs de radioaficionats amb presència a Catalunya.

**************************

 

Please follow and like us:

Deixa un comentari