Comptes de twitter (parodia) amb rerefons de Morse i radioclub

Ha aparegut dos comptes de twitter , de parodia, amb rerefons de Codi Morse i d’un radioclub. Es tracta del “Club de Morse Sant Esteve De Les Roures”  ( @clubmorseSEDLR ) , ja amb més de 300 seguidors. Les piulades són en Codi Morse. El segon és el Radioclub Sant Esteve De Les Roures ( @1c1SER ) .

Com és àmpliament conegut, a twitter han aparegut desenes de comptes que són una parodia d’un poble imaginari anomenat Sant Esteve de les Roures. L’origen de tot plegat és un error greu en un informe de la Guardia Civil relacionat amb el Referèndum de l’1O. Informació a la wikipedia: https://ca.wikipedia.org/wiki/Sant_Esteve_de_les_Roures .

 

 

 

Font: twitter

 

**************************

Fes te soci d’URCAT, l’Associació Nacional dels Radioaficionats Catalans!

URCAT, Unió de Radioaficionats de Catalunya és totalment INDEPENDENT i NO pertany ni té cap tipus de vinculació formal a cap federació d’associacions, organització, associació ni altres clubs establertes a nivell nacional, estatal o internacional però manté excel·lents rel·lacions amb totes les federacions, associacions i clubs de radioaficionats amb presència a Catalunya.

**************************

Please follow and like us:

Deixa un comentari