Dia mundial de la radioafició 2021

 

 

El 18 d’abril és el dia mundial de la radioafició , aquest any 2021 sota el lema “Radioafició: a casa però mai sols”. En un comunicat la IARU diu:

« Davant una pandèmia que ha obligat a adoptar un aïllament físic extrem per reduir la propagació del virus, la comunitat de rarioaficionats mundial ha respost positivament per superar l’aïllament social resultant. Els dies i les setmanes posteriors a l’aparició de la pandèmia, els radioaficionats van contactar espontàniament a través de les ones a nivell local, nacional i mundial. Les “xarxes de benestar” locals proporcionaven veus amistoses i controls de l’estat periòdics a aquells, especialment a la gent gran, que estaven confinats a casa seva. Les estacions d’esdeveniments especials “mantingueu-vos segurs” de desenes de països ens recordaven a tots la importància de limitar la propagació del virus. L’activitat en ràdio es va situar en un nivell sense precedents durant la resta del 2020, amb un nombre rècord d’inscripcions als principals concursos.

Tot i que el desenvolupament de vacunes efectives ofereix esperances per tornar a la normalitat més enllà del 2021, la pandèmia seguirà sent amb nosaltres en el Dia Mundial de la radioafició 2021. Aquest tema ofereix als radioclubs la oportunitat d’adaptar missatges significatius. al públic en general sobre els valors de la comunitat de radioafició mundial. Es promourà a les xarxes socials mitjançant l’etiqueta  #WorldAmateurRadioDay a Twitter i Facebook.  »

 

 
 

 

Font: IARU

Si t’ha agradat llegir aquesta notícia, associa’t a URCAT, l’Associació Nacional dels Radioaficionats Catalans.

 

Please follow and like us:

Deixa un comentari