Dos radioaficionats a la ISS

Amb l’afegit de tres nous membres de la tripulació, l’Estació Espacial Internacional (ISS) ara té un equip de sis tripulants. Els astronautes Ricky Arnold, KE5DAU i Drew Feustel, i el cosmonauta Oleg Artemyev, van sortir a l’espai el 21 de març a bord d’un vehicle Soyuz MS-08, llançat des de Kazakhstan.

Els nous residents de l’ISS van ser rebuts el 23 de març com a part de la tripulació Expedition 55 pel comandant de l’estació Anton Shkaplerov i la tripulació Scott Tingle, KG5NZA i Norishige Kanai. Durant el seu temps a l’espai, Arnold, un ex educador, durà a terme l’activitat corresponent a l’Any de l’Educació a l’Estació de la NASA, una iniciativa per involucrar estudiants i educadors en ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques (STEM).

Arnold i Tingle faran torns per a gestionar tots els contactes de radioafició en les activitats amb les escoles de l’Estació Espacial Internacional (ARISS) a l’abril.

Foto: (NASA) D’esquerra a dreta Ricky Arnold, Oleg Artemyev i Drew Feustel tot just abans del llençament.

**************************

Fes te soci d’URCAT, l’Associació Nacional dels Radioaficionats Catalans!

URCAT, Unió de Radioaficionats de Catalunya és totalment INDEPENDENT i NO pertany ni té cap tipus de vinculació formal a cap federació d’associacions, organització, associació ni altres clubs establertes a nivell nacional, estatal o internacional però manté excel·lents rel·lacions amb totes les federacions, associacions i clubs de radioaficionats amb presència a Catalunya.

**************************

Please follow and like us:

Deixa un comentari