EG3PTM: activació La Patum 2022

 

Un any més, el radioclub La Baells activarà l’indicatiu EG3PTM amb motiu de La Patum 2022.  S’organitza un diploma i QSL especial per a contribuir a la difusió de la festa de La Patum, la ciutat de Berga i la comarca del Berguedà.

 

  • Dates: des de 23h59 del dimarts 14 de juny a les 23h59 del diumenge 19 de juny de 2020, hora catalana.
  • Bandes i modalitats: 2,10, 15, 20, 40, 60, 80, i 160 metres, SSB fonia, FT-8/FT-4 dins els segments recomanats per la IARU.
  • Crida: CQ Diploma PATUM DE BERGA 2022
  • Diplomes: Els interessats a aconseguir el diploma han d’establir contacte amb les estacions atorgants, fins a completar la combinació de caràcters següent (que fan un total de TRES): P-T-M . L’estació EG3PTM atorgarà les lletres “P” , “T” i “M”.  L’estació EA3RCI actua de comodí i atorga qualsevol lletra que pugui faltar. 
  • Es podrà donar més d’una lletra per dia dins de la mateixa banda si es canvia de modalitat, és a dir, de SSB a digitals o inversa, i també si es canvia de banda. Tota combinació és vàlida, es pot fer una lletra per part o per diferents bandes o modalitats, és a dir, que tota combinació serà donada per bona per a l’obtenció del diploma.
  • Llistes: Les llistes de contactes realitzats seran enviades exclusivament en format electrònic tipus ADIF, abans de les 00:00 hores del dia 03 de juliol de 2022, al correu electrònic rcbaells@gmail.com .
  • Verificació de contactes: No seran vàlids els contactes realitzats en nom d’altres estacions, excepte els realitzats amb estacions col·lectives de Radio-Clubs o seccions, a través dels operadors assignats per aquests. Cada contacte serà creuat amb el llibre de registre (log) de cada estació atorgant.
  • E-QSL: Tota estació que hagi contactat amb les estacions EG3PTM i EA3RCI, encara que sigui en un sol dia, aconsegueix una E-QSL especial.
  • Per a qualsevol qüestió no prevista a les presents bases, o dubte en la seva interpretació, ho resoldrà la Junta Directiva del Ràdio Club La Baells, decisió que serà inapel·lable.

 

El Radio Club La Baells agraeix a tots els participants i desitja a tots molta sort en l’activitat.

͏͏ ͏͏ ͏

Font: EA3RCI – RC La Baells

͏͏ ͏͏ ͏
Si t’ha agradat llegir aquesta notícia, associa’t a URCAT, l’Associació Nacional dels Radioaficionats Catalans.

͏͏

 
 
 
 
Please follow and like us:

Deixa un comentari