Enregistrament de L’altra Ràdio al NanoSat

Cinto Niqui informa de l’enregistrament del programa L’altra Ràdio de RNE-4 al laboratori NanoSat Lab de la Universitat Politècnica de Catalunya. Es tracta d’un laboratori situat al Campus de Pedralbes de Barcelona i és on es fabriquen els Cubesat.

Data: dilluns 17 de juny, a les 18 hores. Per a participar a la visita i enregistrament es pot demanar una o dues invitacions escrivint a altraradio (arrova) gmail.com, indicant els noms dels assistents. En la resposta s’indicarà el camí exacte d’accés a la instal·lació del Campus Nord de la UPC, a Pedralbes (Barcelona).

El professor de la UPC Adriano Camps farà la visita i després s’enregistrarà un programa especial amb destacats investigadors de les comunicacions via satèl·lit. Entre d’altres invitats: 

Jordi Puig-Suari, professor a la Universitat Politècnica de l’Estat de Califòrnia, fundador de l’empresa Tyvak i co-inventor de l’estàndard CubeSat, amb el professor Bob Twiggs de la Universitat d’Stanford.

Rafael Jordà, exalumne de la UPC, fundador i CEO de l’empresa del Regene Unit Open Cosmos.

José María González, coordinador de la quarta edició de la Barcelona TechnoWeek , organitzada per l’Institut de Ciències del Cosmos de la Universitat de Barcelona i la Universitat Politècnica de Catalunya.

 

Font: Cinto Niqui

 ͏͏ ͏͏ ͏͏

Si t’ha agradat llegir aquesta notícia, associa’t a URCAT, l’Associació Nacional dels Radioaficionats Catalans.

 

Please follow and like us:

Deixa un comentari