Exposició “CAMPS INVISIBLES” al Centre d’Arts Santa Mònica

Entre el 15 d’octubre de 2011 i el 4 de març de 2012 podeu veure l’exposició “Camps Invisibles” al Centre d’Arts Santa Mònica, a la Rambla, 7, de dimarts a diumenge d’11 a 21h. L’entrada és gratuita.
‘Camps invisibles. Geografies de les ones ràdio explora com l’estudi de les ones de ràdio ha transformat la nostra comprensió del món i el cosmos. Amb la invenció de la tecnologia de les telecomunicacions a finals del segle XIX, l’espectre de ràdio s’ha anat convertint en una eina per repensar el món en què vivim.
La ràdio ha ensorrat la distància geogràfica, ha creuat les fronteres i cultures, ha esdevingut un poderós catalitzador pel comerç i ha permès als científics estudiar el cosmos d’una manera completament nova. Tot i que l’espectre radioelèctric és la infraestructura invisible que fa possible les tecnologies de la informació i la comunicació, no som del tot conscients de la manera com funciona, com es gestiona i com ha donat noves formes de comprensió del nostre entorn.
Camps invisibles. Geografies de les ones ràdio pretén llançar llum sobre aquest paisatge enigmàtic. L’exposició difereix de prèvies exploracions d’aquests temes perquè s’ha concebut com una barreja interdisciplinària d’anàlisi sociocultural,
comunicació científica i pràctica artística.’

El dossier de premsa complet el podeu trobar a:

http://www.artssantamonica.cat/Portals/1/docs/dossiers/CA/DOSSIER%20CAT%20CAMPS%20INVISIBLES.pdf

Please follow and like us:

Deixa un comentari