ID-5100E D-STAR Mobile, disponible la primera setmana de maig el 2014!

L’ID-5100E doble banda transceptor D-STAR digitals VHF / UHF amb una gran pantalla tàctil, GPS, connectivitat Bluetooth opcional i suport per a dispositius Android estarà disponible a partir de Icom Amateur Distribuïdors autoritzats en la primera setmana de maig el 2014!

L’ID-5100E estarà disponible en dues versions:

ID-5100E
Més sobre el ID-5100E L’ID-5100E és un innovador transceptor mòbil digital D-STAR que compta amb una pantalla tàctil de 5,5 polzades.
Aquesta pantalla té una interfície i el programari de teclat de menús (teclat QWERTY). El receptor GPS permet mostrar dades de la posició actual a la pantalla.
Amb la funció de llista de repetidor DV / FM, dades de posició GPS, vostè pot buscar per als repetidors propers amb facilitat.
La versió estàndard, amb micròfon de múltiples funcions i perxa, alimentació de CC i cables del controlador i el programari de clonació
CS-5100 estarà disponible per un preu de venda suggerit de £ 569,95 (IVA inc).

ID-5100E Deluxe
Inclou funcions de Bluetooth i l’equip de muntatge: suport de muntatge MBF-1 tassa de succió; MBA-2 suport del controlador;
MBR-100 muntatge Trunion; Unitat UT-133 Bluetooth i VS-3 auricular Bluetooth amb un preu de venda suggerit de £ 719,95, estalviant 126 £ (IVA inc)!
Comunicacions mans lliures i control remot de la ID-5100E és possible amb el VS-3 opcional auriculars Bluetooth i UT-133 unitat instal · lada.
Per connectar sense fils a la ID-5100E D-STAR mòbil i funcions DR establerts de forma remota, enviar / rebre missatges de text i imatges,
i enllaç amb una aplicació de mapes, es pot descarregar l’aplicació de RS-MS1A Android lliure (unitat opcional UT-133 Bluetooth ha d’estar instal·lat) des de Google Play a:
https://play.google.com/store/apps/detalls? id=co.jp.icom.rs_ms1a.menu.

L’ID-5100E té V / V i U / U simultània capacitat de recepció. DV / DV doble guaita permet que dos senyals digitals de veu a monitoritzar per rebre cada canal.
Altres funcions digitals inclouen una major D-PRS (amb formats d’objecte, de posició, d’articles i de temps) i la vinculació reflector DPLUS.

L’ID-5100E compta amb 50W de potència de sortida tant en VHF i UHF. El seu cap controlador proporciona l’operació convenient amb perillós independents de línia,
el volum i SQL per a les bandes A / B.
La ranura integrada per targeta SD a la unitat principal té capacitat de veu i emmagatzematge de dades i la importació / exportació de llistes de repetidors.

Please follow and like us:

Deixa un comentari