L’Estació Espacial activa en SSTV per a commemorar el 60è aniversari de la NASA

 

Amb motiu del seixantè aniversari de la NASA, l’agencia espacial nord-americana va programar una sèrie d’activitats involucrant els vint radioclubs dels centres que la formen, entre desembre de 2017 i 2018. És el programa NOTA, NASA on the air. La participació en aquest programa permet acumular puntuació en una competició de la que es coneixerà el resultat en finalitzar l’activitat el desembre de 2018. També inclou un gran nombre de podcasts.

 

Entre aquestes activitats hi ha l’activació de l’Estació Espacial Internacional, ISS, en SSTV. Tindrà lloc entre els dies 27 ( 10h00 UTC) i 29 d’octubre a 145,800 MHz en modalitat PD-120. Es transmetran dotze imatges: sis relacionades amb programes educacionals i sis amb grans gestes de l’exploració espacial en aquests seixanta anys.

 

Font: NASA, ARISS

 

**************************

Fes te soci d’URCAT, l’Associació Nacional dels Radioaficionats Catalans!

URCAT, Unió de Radioaficionats de Catalunya és totalment INDEPENDENT i NO pertany ni té cap tipus de vinculació formal a cap federació d’associacions, organització, associació ni altres clubs establertes a nivell nacional, estatal o internacional però manté excel·lents rel·lacions amb totes les federacions, associacions i clubs de radioaficionats amb presència a Catalunya.

**************************

Please follow and like us:

Deixa un comentari