L’Estació Espacial Internacional (ISS) contactarà amb Catalunya

L’Escola d’Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels, EETAC, contactarà amb l’Estació espacial Internacional (ISS)  el proper 4 de desembre de 2017 a les 16h10 hora catalana. El contacte serà via ràdio amb la instal·lació patrocinada per la Unió de Radioaficionats del Barcelonès i Baix Llobregat URBBLL, EA3MM. Es podrà escoltar perfectament a la freqüència de 145,800 MHz en FM.

L’esdeveniment s’emetrà en streaming per a que pugui ser seguit des d’altres centres d’ensenyament, per exemple, la Sala d’actes de la ESAB (Escola Superior d’Agricultura de Barcelona). Aquestes són les 10 preguntes seleccionades per a fer als astronautes.

 

Els contactes de radioaficionats amb l’ISS s’engloben dins el projecte ARISS : https://twitter.com/ARISS_status

La posició de l’ISS es pot seguir a temps real en aquest enllaç: http://www.isstracker.com/

Fins i tot hi ha un club de fans de l’ISS:  https://www.issfanclub.com/

 

Font: EETAC

 

**************************

Fes te soci d’URCAT, l’Associació Nacional dels Radioaficionats Catalans!

URCAT, Unió de Radioaficionats de Catalunya és totalment INDEPENDENT i NO pertany ni té cap tipus de vinculació formal a cap federació d’associacions, organització, associació ni altres clubs establertes a nivell nacional, estatal o internacional però manté excel·lents rel·lacions amb totes les federacions, associacions i clubs de radioaficionats amb presència a Catalunya.

**************************

Please follow and like us:

Deixa un comentari