MERCAHAM 2021: activació EH3HAM

͏͏ ͏͏

Degut a la pandèmia de Covid-19, el MercaHam 2021 ha quedat anul·lat. No obstant això, el Ràdio Club del Vallès (EA3RCH), amb la col·laboració de l’URCAT (EA3URC) i Selvamar, activarà l’indicatiu habitual del MercaHam, EH3HAM. Els dos radioclubs conviden els seus associats a activar l’indicatiu des de l’estació particular de cada un. Es confeccionarà un horari de bandes i modes per a evitar col·lisions.

Bases del diploma: 

Els contactes amb EH3HAM es confirmaran a través de eQSL i de LoTW, podent-se obtenir la QSL per mitjà del contacte confirmat a eQSL

Horaris i dies: Des de les 00 hores del 14 de juny i fins a les 24 hores del 20 de juny de 2021. S’operarà en diverses bandes i modalitats de radioaficionats.

Diplomes: S’han creat tres diplomes electrònics:

  • Diploma d’or:  10 contactes
  • Diploma d’argent:  6 contactes
  • Diploma de bronze:  3 contactes

Sols es comptabilitzarà un contacte realitzat en el mateix dia i a la mateixa banda i modalitat (es pot repetir la banda en una altra modalitat). Si es repeteixen el contactes es consideraran duplicats i no es comptabilitzaran per a l’obtenció del Diploma.

La consulta de contactes i l’enviament de diplomes es farà a través de l’email: eh3ham(arrova)gmail.com . Els socis d’URCAT poden contactar amb Josep EA3EYO a ea3eyo(arrova)urcat.cat per a confirmar la participació.

͏͏

Font: Ràdio Club del Vallès, URCAT, Selvamar Noticias.

͏͏ ͏͏ ͏
Si t’ha agradat llegir aquesta notícia, associa’t a URCAT, l’Associació Nacional dels Radioaficionats Catalans.

͏͏

Please follow and like us:

Deixa un comentari