Novetats editorials: «La història de la ciència com mai te l’han explicat» i «International Shortwave Broadcast Guide: Summer 2018»

Us presentem dues novetats editorials:

1. Angle Editorial ha publicat el llibre «La història de la ciència com mai te l’han explicat»”. L’autor és Ignasi Llorente que, tal com diu la fitxa tècnica del llibre, “ens acosta a la ciència mitjançant la recreació d’episodis significatius en les vides dels científics de manera que, aportant el factor humà, aconsegueix desmuntar mites absurds al voltant d’ells, les seves idees i els seus avenços. I alhora ens fa entendre la importància històrica de cada científic i el quid de cada nova teoria.” A la web de l’editorial es permet llegir una part del llibre. Per tan sols 17,90€ gaudirem de 272 pàgines de divulgació científica. Molt recomanable.

 

2. Ja ha sortit la  «International Shortwave Broadcast Guide: Summer 2018» (Guia d’emissions internacionals en ona curta: estiu 2018) en format Kindle i disponible a Amazon per 7,74$

 

Font i crèdits: Angle Editorial, Amazon

 

**************************

Fes te soci d’URCAT, l’Associació Nacional dels Radioaficionats Catalans!

URCAT, Unió de Radioaficionats de Catalunya és totalment INDEPENDENT i NO pertany ni té cap tipus de vinculació formal a cap federació d’associacions, organització, associació ni altres clubs establertes a nivell nacional, estatal o internacional però manté excel·lents rel·lacions amb totes les federacions, associacions i clubs de radioaficionats amb presència a Catalunya.

**************************

 

Please follow and like us:

Deixa un comentari