Ràdio Seagull de proves durant sis setmanes a 1395 AM

Ràdio Seagull (Gavina) de proves durant sis setmanes des del seu “vaixell emissora” a 1395 AM

L’emissora holandesa Ràdio Seagull, diu a la seva pàgina web: Per un període de prova de sis setmanes, a partir de l’1 d’octubre, el transmissor Continental Electronics a bord del vaixell emissor Jenni Baynton estarà transmetent a AM 1395kHz.

Durant les proves la potència radiada pot variar i també la posició de la nau, a fi de provar diversos llocs per transmetre per tal de determinar el que genera el millor senyal i de forma més econòmica.

“El període de prova a partir de l’1 d’octubre no vol dir que podreu escoltar immediatament. Anem a ajustar l’antena i començar primer amb l’emissió d’una portadora. Farem proves de variació de la potència radiada i també mourem el vaixell de lloc. Per tant, no dubteu a enviar un informe de recepció, fins i tot si ja ho heu fet abans “.

Les transmissions regulars en 1602 kHz continuaràn amb normalitat des del transmissor en terra.

Teniu a la vostra disposició un formuari d’informe de recepció en línia a la web de l’emissora. Segons fonts de l’emissora “Ràdio Seagull sortejarà un dels nostres CD de Ràdio Seagull als participants al final de novembre de 2011 com una manera de dir gràcies per l’enviament del seu informe i també un a la persona que rep el nostre el senyal en AM 1395 des del lloc més llunyà “.
Foto: Radio Seagull

Please follow and like us:

Deixa un comentari