Radioaficionats preparats per l’arribada de l’Irene

Els radioaficionats nordamericans han activat l’Alerta d’observació d’huracans, coneguda com a Hurricane Watch Net (HWN) per l’huracà Irene – el primer huracà de la temporada 2011 d’huracans de l’Atlàntic – des de dilluns i fins ara s’estan preparant per a la seva arribada aquest cap de setmana. Els radioaficionats voluntaris estan donant suport al personal de Centre Nacional d’Huracans, amb informes meteorològics d’estacions en les zones afectades per huracans a tot el món utilitzant les capacitats de radioaficionats en cas d’emergència.
Els radioaficionats tenen un impressionant historial de servei en desastres quan altres sistemes de comunicació van fallar, van ser destruïts o es van quedar en estat de sobrecàrrega. Ara radioaficionats amunt i avall de la costa Est estan revisant les bateries, les proves de ràdios i antenes, i revisant els plans elaborats amb els serveis d’emergència locals, i posant-se en “mode d’espera” per col·laborar en l’establiment de comunicacions d’emergència a mesura que l’Irene desplegui els seus efectes sobre la costa atlàntica dels Estats Units.Els radioaficionats nordamericans han activat l’Alerta d’observació d’huracans, coneguda com a Hurricane Watch Net (HWN) per l’huracà Irene – el primer huracà de la temporada 2011 d’huracans de l’Atlàntic – des de dilluns i fins ara s’estan preparant per a la seva arribada aquest cap de setmana. Els radioaficionats voluntaris estan donant suport al personal de Centre Nacional d’Huracans, amb informes meteorològics d’estacions en les zones afectades per huracans a tot el món utilitzant les capacitats de radioaficionats en cas d’emergència.
Els radioaficionats tenen un impressionant historial de servei en desastres quan altres sistemes de comunicació van fallar, van ser destruïts o es van quedar en estat de sobrecàrrega. Ara radioaficionats amunt i avall de la costa Est estan revisant les bateries, les proves de ràdios i antenes, i revisant els plans elaborats amb els serveis d’emergència locals, i posant-se en “mode d’espera” per col·laborar en l’establiment de comunicacions d’emergència a mesura que l’Irene desplegui els seus efectes sobre la costa atlàntica dels Estats Units.

Please follow and like us:

Deixa un comentari