Transmissions HAARP: 23-26 d’octubre de 2022

͏͏͏͏ ͏

La universitat d’Alaska ha anunciat una nova campanya de transmissions del programa HAARP (Programa d’Investigació d’Aurora Activa d’Alta Freqüència) que tindran lloc entre el 23-26 d’octubre de 2022.

HAARP pertanyia a la Força Aèria dels EEUU i un acord signat el 2015 amb la universitat d’Alaska permet  operacions per a fer investigació ionosfèrica. Es composa de 180 antenes situades properes al Mount Sandfod que conformen l’anomenat IRI ( Ionospheric Research Instrument), capaç d’induir una aurora boreal a partir d’ones de radio. De fet és una de les instal·lacions més potents del planeta.

Per segona vegada hi participarà l’artista canadenca Amanda Dawn amb l’obra Ghosts in the Air Glow: Composition No. 2  ( Fantasmes en la Resplendor de l’Aire: composició 2), sota padrinatge del Consell de les Arts del Canadà. Consisteix en una transmissió de mitja hora repetida en quatre horaris i freqüències diferents, dividida en deu moviments, algun dels quals emès simultàniament en dues freqüències. Llistat complet d’horaris i freqüències. L’experiment inclou percebre la modulació creuada deguda a l’efecte Luxemburg-Gorky. S’agraeixen informes de recepció.

͏͏͏͏ ͏͏ ͏

Font i crèdits: HAARP

͏͏͏͏ ͏͏

͏͏Si t’ha agradat llegir aquesta notícia, associa’t a URCAT, l’Associació Nacional dels Radioaficionats Catalans.

͏͏͏͏ ͏͏ ͏

͏͏͏͏ ͏͏ ͏

Please follow and like us:

Deixa un comentari