Xavier Paradell, EA3ALV SK

Ens entristeix profundament haver d’informar de la defunció de l’amic Xavier Paradell, EA3ALV, que ha esdevingut la nit passada després d’una llarga malaltia.

En Xavier era un home de caràcter obert i conciliador que el feia indiscutiblement amic de tothom, gran radioaficionat i excel·lent tècnic, va dedicar la seva vida professional a la electrònica, que va ser la seva gran passió en la seva aplicació a les radiocomunicacions. Fou un gran divulgador, i un cop jubilat, va portar la responsabilitat de la redacció de la revista CQ Radioamateur al temps que col·laborava en totes les iniciatives possibles per potenciar, honorar i promoure activament la radioafició. També va ser col·laborador del programa l’Altra Ràdio (Ràdio 4) i esdevingué, sense proposar s’ho un referent en el món dels radioaficionats que vam tenir la sort de conèixer’l. En Xavier va ocupar càrrecs de representació internacional en el món de la radioafició (IARU) i va ser un gran DXista, per la qual cosa deixa amics arreu del Món.
Avui dissabte, una colla de radioaficionats ens hem trobat a la capella d’en Xavier per acomiadar-nos d’ell i demà diumenge a les 13:45 podeu assistir al funeral que tindrà lloc al Tanatori de Sancho de Avila a Barcelona.

Descansi en pau i en el record de tots els que en el seu nom continuarem fent QRM.

Si us plau deixeu els vostres comentaris de condol que seran enviats a la familia.

Unió de Radioaficionats de Catalunya

Please follow and like us:

Deixa un comentari