XERCAT al MercaHam 2018

La XERCAT ha anunciat que disposarà d’una parada per a atendre els visitants al MercaHam. Aprofitant aquest esdeveniment, EA3OG, Lluís, membre de XERCAT, farà una xerrada sobre antenes NVIS diumenge al matí. Es basarà en les conclusions obtingudes de les dues proves realitzades els passats mesos de març i abril, i la jornada de formació sobre NVIS ,

En Lluís parlarà dels tipus d’antenes més adequades per treballar en NVIS, en especial les de tipus EndFeed i els multi-dipols en V invertida. També explicarà com transformar-les a multi-banda per incloure la banda dels 60 metres, banda acordada com a prioritària donada la situació actual de la propagació. Així mateix, com convertir ràpida i senzillament una antena de 40 metres en apta per a treballar els 40,60 i 80 metres.

 

Font: XERCAT

 

**************************

Fes te soci d’URCAT, l’Associació Nacional dels Radioaficionats Catalans!

URCAT, Unió de Radioaficionats de Catalunya és totalment INDEPENDENT i NO pertany ni té cap tipus de vinculació formal a cap federació d’associacions, organització, associació ni altres clubs establertes a nivell nacional, estatal o internacional però manté excel·lents rel·lacions amb totes les federacions, associacions i clubs de radioaficionats amb presència a Catalunya.

**************************

Please follow and like us:

Deixa un comentari