Carnet català de radioaficionat i registre de radioaficionats col·laboradors en situacions d’emergència

La Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya ha emès un comunicat avui  17 de gener de 2018. El comunicat posa a disposició el formulari per a sol·licitar el Sol. carnet català radioaficionat així com el formulari per a sol·licitar la inclusió al registre de radioaficionats Sol. carnet col. emergències. Es requereix disposar del codi ARCE. Cada  formulari s’ha d’emplenar i signar, adjuntar una foto carnet i enviar a:

 

Generalitat de Catalunya

Departament de Presidència

Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital

Salvador Espriu, 45-51
08908 L’Hospitalet de Llobregat

 

 

En uns dies es rep el carnet per correu certificat. Aquest és el text del comunicat:

Benvolguts/des,

Com sabeu, aquesta Direcció General emet una versió dels carnets de persona radioaficionada en llengua catalana, a l’efecte de donar compliment a allò que preveu l’article 7.4 del Reglament d’ús del domini públic radioelèctric per radioaficionats. Aquest carnet va intrínsecament relacionat amb l’autorització que lliura la Secretaria d’Estat per a la Societat de la Informació i l’Agenda Digital, així com amb la seva vigència. En aquest sentit, cal tenir en compte que els carnets que us vam lliurar en el seu moment tenen inserida una data de caducitat que, en alguns casos, caldrà actualitzar.  

En conseqüència, us informem que, en el cas que estigueu interessats en obtenir el carnet actualitzat, podeu adreçar la vostra sol·licitud mitjançant el formulari corresponent (arxiu adjunt). En tot cas, prèviament a l’emissió de la versió catalana del carnet és imprescindible que disposeu de l’autorització emesa per l’òrgan competent (Secretaria d’Estat per a la Societat de la Informació i l’Agenda Digital), ja que se us requerirà el número de verificació ARCE al fer la sol·licitud.

D’altra banda, aprofitem l’avinentesa per recordar-vos que, d’acord amb el conveni de col·laboració entre la Generalitat de Catalunya i el Consell Territorial d’URE a Catalunya, Federació Catalana de Radioaficionats i la Unió de Radioaficionats de Catalunya –URCAT, s’ha creat un fitxer de persones voluntàries per col·laborar amb el Departament d’Interior en el cas de situacions d’emergència. En el cas que estigueu interessats en formar part d’aquesta xarxa, podeu sol·licitar-ho mitjançant el formulari adjunt. Igualment, us agrairem que en feu la difusió que considereu oportuna.     

Atentament.

 

Font: URCAT

 

**************************

Fes te soci d’URCAT, l’Associació Nacional dels Radioaficionats Catalans!

URCAT, Unió de Radioaficionats de Catalunya és totalment INDEPENDENT i NO pertany ni té cap tipus de vinculació formal a cap federació d’associacions, organització, associació ni altres clubs establertes a nivell nacional, estatal o internacional però manté excel·lents rel·lacions amb totes les federacions, associacions i clubs de radioaficionats amb presència a Catalunya.

**************************

Please follow and like us:

Deixa un comentari