Programa L’Altra Ràdio obert al públic a l’Ateneu Barcelonès amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio

El proper dimarts 13 de febrer de 2018 s’enregistrarà un programa especial de L’Altra Ràdio com a celebració del Dia Mundial de la Ràdio. Serà a les 19h a la sala Jacint Verdaguer de l’Ateneu Barcelonès, carrer Canuda 6 de Barcelona. Obert al públic. Per a assistir-hi no cal reserva prèvia. Es podrà accedir a la sala a partir de dos quarts de set de la tarda.

Es conversarà amb locutors de l’emissora, directius, tècnics de so i catedràtics d’història que són membres de l’Ateneu Barcelonès. Hi haurà les seccions habituals de radioafició i radio escolta. També un actuació musical del grup de rumba catalana Alma de Boquerón. I s’aprofitarà l’ocasió per a reclamar la creació d’un Museu de la Ràdio a Barcelona.

 

Font: L’Altra Ràdio de Ràdio4, UNESCO

 

**************************

Fes te soci d’URCAT, l’Associació Nacional dels Radioaficionats Catalans!

URCAT, Unió de Radioaficionats de Catalunya és totalment INDEPENDENT i NO pertany ni té cap tipus de vinculació formal a cap federació d’associacions, organització, associació ni altres clubs establertes a nivell nacional, estatal o internacional però manté excel·lents rel·lacions amb totes les federacions, associacions i clubs de radioaficionats amb presència a Catalunya.

**************************

Please follow and like us:

Deixa un comentari