Declaració URCAT: atemptat terrorista a Barcelona, 17 d’agost de 2017

La Unió de Radioaficionats de Catalunya, URCAT, EA3URC, manifesta el seu condol i solidaritat amb les víctimes i llurs famílies  dels atacs terroristes a Barcelona i Cambrils.

Com a radioaficionats creiem en la igualtat de tots els éssers humans sense distinció de races ni creences. Rebutgem tot acte de violència que vagi en contra d’aquest principi i molt menys en nom de cap religió o ideologia.

Animen a tot el col·lectiu de radioaficionats, molt especialment, i la resta de ciutadania a que comparteixin aquesta declaració. Animem a participar ens les accions de rebuig de l’atemptat i solidaritat amb les víctimes que impulsaran el Govern de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

Barcelona, 18 d’agost de 2017

______________________________________________

 

The Catalonia’s Radioamateur Association, URCAT, EA3URC, expresses heartfelt condolences and solidarity to the victims and their relatives of Barcelona and Cambrils’ terrorist attacks.

As radio amateurs we believe in the mankind’s equality, no matter race or beliefs. We reject any act of violence against this principle, let alone in the name of any religion or ideology.

We encourage the radioamateur community and the rest of the citizens to share this statement. We strongly encourage you to participate in the attack’s rejection meetings and solidarity calls led by the Government of the Generalitat de Catalunya and the Barcelona’s City Council.

Barcelona, August 18th 2017

 

Please follow and like us:

Deixa un comentari