Els dards catalans ja tenen selecció

La World Dards Federation reconeix Catalunya amb els vots en contra d’Espanya i Anglaterra. Podrà participar en el Mundial que aquest dies s’està disputant a Irlanda.
Els radioaficionats catalans seguim sense tenir representació internacional pròpia però prenem nota que algunes plataformes, les de defensa de l’esport català, estan fent molt bona feina de la que segurament hem d’aprendre molt i alliberar-nos de complexos.

Diari Avui, 20/09/11 15:24 – Barcelona – J.Vallès

La internacionalització de l’esport català segueix endavant. Aquest cop ha estat la Federació Catalana de Dards que aquest dimarts ha estat reconeguda per l’assemblea de la World Dards Federation (WDF) que s’està celebrant a Irlanda amb la participació de 28 països.

El reconeixement internacional de Catalunya en aquesta disciplina esportiva ha estat avalat per 18 vots a favor, dos en contra (Espanya i Anglaterra) i 8 abstencions.

Amb l’admissió a la WDF, la selecció catalana de dards podrà participar a partir de demà mateix en el Mundial que s’està disputant a Irlanda on té moltes possibilitats d’enfrontar-se a Espanya.

Aquest reconeixement internacional és important per l’enorme difusió que aquest esport té a països com els Estats Units, Anglaterra i als països nòrdics, amb importants audiències televisives que facilitaran el coneixement de Catalunya com a nació sense Estat.

Tot el procés per aconseguir que els dards catalans fossin reconeguts internacionalment a nivell de seleccions ha estat dut a terme per la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes i la Federació Catalana de Dards, amb el suport de la Secretaria General de l’Esport.

Please follow and like us:

Deixa un comentari