Es necessita Sheriff a Barcelona

Del butlletí AR Newsline #1873:
El propietari d’una estació de ràdio sense llicència al Comtat de Marion Florida i un empleat van ser detinguts dimarts, 25 de juny per les autoritats federals d’ Ocala, Florida i agents de l’oficina del sheriff . Això després d’un avís sobre la emissió il•legal presentada per un enginyer de ràdio d’una emissora local.
A principis d’abril, la Comissió Federal de Comunicacions (FCC) va rebre informes que una estació de ràdio en el 97.7 FM, operava sense llicència. Agents de la FCC va arribar a la zona i van localitzar l’estació en una ubicació a la ciutat de Summerfield. Van anar a la propietat, on van veure unes autocaravanes de doble amplada i una de tampany normal darrre de la qual hi havia una torre de ràdio. L’estació estava emetent música mexicana i publicitat de negocis hispans a l’àrea. No hi havia ningú a les instal•lacions, de manera que els agents van deixar una nota d’advertència i van marxar.
No obstant això, la Unitat de Delictes de la Propietat del Comtat de Marion i l’Oficina del Sheriff van començar a escoltar l’emissora de ràdio i observar-ne els moviments de persones que hi entraven i sortien.
Les autoritats van sol•licitar una ordre de registre, la qual va ser concedida Dimarts, 25 juny donant lloc a una batuda a l’esmentada instal•lació. En aquest moment Luis Alfredo Galindo i Juan Ramón Nieves van ser detinguts i portats a l’Oficina del Sheriff per prendre’ls declaració.
Nieves va dir que ell era l’amo de l’estació, per la qual no tenen llicència, però que va admetre havia estat en funcionament des de fa aproximadament un any. Va ser acusat, en virtut de les lleis de l’Estat de Florida, per l’operació d’una estació de ràdio sense llicència i va ser portat a la presó del comtat de Marion. Des de llavors, ha estat posat en llibertat sota fiança de 5.000 dòlars.
Galindo (el tècnic) va afirmar estar al servei de Nieves. Va ser acusat de la producció de les transmissions de ràdio no autoritzades i d’interferir amb una estació de ràdio degudament autoritzada. Va ser remès a la presó sense fiança i no se sap si encara està en custòdia.

A la ciutat de Barcelona, per dir-ne una, operen des de fa anys, nombroses i potents emissores de contingut “latino” i d’altres tipus, sense permís, interferint severament emissores legalment constituïdes i emetent publicitat, de la que tampoc no deuen pagar cap tipus d’impost, davant l’absoluta passivitat de les administracions competents en el tema, i el vist i plau pijoprogre d’una teòrica llibertat d’expressió “interessada”. Això és la “selva”.

Please follow and like us:

Deixa un comentari