Globus d’AMSAT Argentina amb emissió a HF

AMSAT Argentina, LU7AA, anuncia l’enlairament d’un globus estratosfèric per a dissabte 8 de setembre a les 11h LU, 14h UTC. S’enlairarà des de Pehuajó, a 365Km de Buenos Aires, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin. Es preveu unes 2 hores de vol lliure fins a una alçada de 25 Km. A més del senyal APRS a 144,930 MHz, el giny inclou emissions en la banda de 20 metres, susceptibles de ser captades mundialment per rebot ionosfèric:

  •   Minut 00  CW  14.060 kHz a 20 ppm
  •   Minut 02 WSPR 14.095,6 kHz USB
  •   Minut 08 Domino-EX11 14.070 kHz USB 1500 Hz

 

El vol s’aprofitarà per a experimentar amb cel·les solars, bateries, oscil·ladors per a senyal de rellotge de micro-controladors i APRS Tracker que més endavant s’usaran en satèl·lits de radioaficionats.

AMSAT Argentina i el radioclub Belgrano, LU4AAO, faran el seguiment per 7.095 kHz i en el repetidor local de Pehuajó LU3DN, a 147,150 MHz +600 .

 

Els radioaficionats que informin de la captació ( http://lu7aa.org/index.php   o   http://amsat.org.ar?f=z   ) rebran un certificat ( http://amsat.org.ar/?f=4  ) .

També hi haurà una emissió  per YouTube:  https://www.youtube.com/channel/UCeZlB2CPKrhZf3LmtuThA3Q

 

Font: AMSAT Argentina

 

**************************

Fes te soci d’URCAT, l’Associació Nacional dels Radioaficionats Catalans!

URCAT, Unió de Radioaficionats de Catalunya és totalment INDEPENDENT i NO pertany ni té cap tipus de vinculació formal a cap federació d’associacions, organització, associació ni altres clubs establertes a nivell nacional, estatal o internacional però manté excel·lents rel·lacions amb totes les federacions, associacions i clubs de radioaficionats amb presència a Catalunya.

**************************

 

Please follow and like us:

Deixa un comentari