Hamexpo 2018, Le Mans (França)

El proper dissabte 13 d’octubre es celebrarà a Le Mans, França, Hamexpo 2018. Es tracta de la fira de la radioafició francesa, semblant al MercaHam que es celebra a Catalunya. Es presenta com un espai per a exposar, vendre i intercanviar material de segona mà, espai d’expositors professionals, de comprensió del rol de l’administració, integrador amb el món educatiu i científic, per a descobrir el fer-s’ho un mateix, navegar pel món digital, punt de  trobada entre associacions de radioaficionats.

El programa inclou diverses conferències: formació per a l’obtenció de la llicència via internet; els espais dels hackers a la radioafició; la imatge de la radioafició per a permetre el creixement; DATV i fluxes de vídeo; FT8: funcionament, avantatges e inconvenients ; com la IARU defensa les nostres bandes.

 

Font: Réseau des Émetteurs Français  , www.r-e-f.org

 

**************************

Fes te soci d’URCAT, l’Associació Nacional dels Radioaficionats Catalans!

URCAT, Unió de Radioaficionats de Catalunya és totalment INDEPENDENT i NO pertany ni té cap tipus de vinculació formal a cap federació d’associacions, organització, associació ni altres clubs establertes a nivell nacional, estatal o internacional però manté excel·lents rel·lacions amb totes les federacions, associacions i clubs de radioaficionats amb presència a Catalunya.

**************************

Please follow and like us:

Deixa un comentari