L’URCAT present al MercaHam 2018 amb DATV d’ample estret

Un any més l’URCAT participarà al MercaHam. Aquest any els socis i companys EA3CNO, Antoni, i EA3ANS, Joaquim, muntaran una instal·lació de TV d’aficionats en modalitat digital en banda estreta (ANTV) (Amateur Narrow TV). L’estructura i evolució d’aquest estàndard es pot revisar en diverses entrades en el blog d’EA3CNO:

 

DATV-en-la-banda-de-70-cm

Projecte-portsdown_1

Projecte-portsdown_2

Projecte-portsdown_3

 

Els senyals que s’emetran en circuit tancat de radiofreqüència mitjançant una circuiteria que consta en transmissió d’una Raspberry , un oscil·lador i un modulador. Aquests elements emetran les imatges d’una càmera i una carta d’ajust com a EA3URC . Les imatges poden ser captades en la banda de 434,500 Mhz per un receptor.

A part de monitoritzar-les in situ a l’estand , el sistema les enviarà a la xarxa d’internet mitjançant el software Tutioune . Les imatges podran ésser visualitzades per tot el món amb el software Tutioune. Aquest és el mapa d’estacions actives en DATV.

 

Font: EA3CNO, EA3ANS

 

**************************

Fes te soci d’URCAT, l’Associació Nacional dels Radioaficionats Catalans!

URCAT, Unió de Radioaficionats de Catalunya és totalment INDEPENDENT i NO pertany ni té cap tipus de vinculació formal a cap federació d’associacions, organització, associació ni altres clubs establertes a nivell nacional, estatal o internacional però manté excel·lents rel·lacions amb totes les federacions, associacions i clubs de radioaficionats amb presència a Catalunya.

**************************

 

Please follow and like us:

Deixa un comentari