NOTA INFORMATIVA – Comitè d’Enllaç de la radioafició catalana amb GENCAT

El comitè d’enllaç entre la radioafició catalana, del qual l’URCAT és membre, i la Generalitat de Catalunya ha emès aquesta nota informativa:

 

D’acord amb el criteri establert per la SETSI, en relació a la transformació de les autoritzacions de radioaficionat a la seva data de caducitat, a autoritzacions amb validesa indefinida; la Direcció General de Comunicacions Electròniques de la Generalitat de Catalunya, procedirà igualment amb el carnet català de radioaficionat.

Properament tots els radioaficionats catalans que el varen sol·licitar, rebran un escrit de la DGCE en aquest sentit, informant del tràmit a seguir.

Recordem que qualsevol radioaficionat català pot sol·licitar l’esmentat carnet, redactat en català i angles, així com també el de col·laborador voluntari en casos d’emergència.

Més informació a:

http://presidencia.gencat.cat/ca/ambits_d_actuacio/tic/serveis_ciutadania/radioaficionats/tramits/

Barcelona, 22 de desembre de 2018

 

Font: URCAT

 

**************************

Fes te soci d’URCAT, l’Associació Nacional dels Radioaficionats Catalans!

URCAT, Unió de Radioaficionats de Catalunya és totalment INDEPENDENT i NO pertany ni té cap tipus de vinculació formal a cap federació d’associacions, organització, associació ni altres clubs establertes a nivell nacional, estatal o internacional però manté excel·lents rel·lacions amb totes les federacions, associacions i clubs de radioaficionats amb presència a Catalunya.

**************************

Please follow and like us:

Deixa un comentari