Nou receptor ICOM R-8600

L’IC-R8600 és un receptor de comunicacions avançat que té la capacitat de cobrir una gran gamma d’espectre de ràdio des de 10 kHz fins a 3 GHz, així com la possibilitat de decodificar senyals digitals.

L’IC-R8600 incorpora l’última tecnologia de demodulació per programari SDR incorporada a les últimes ràdios d’HF, oferint un rendiment superior i un funcionament intuïtiu. Aquesta tecnologia avançada la converteix en una eina ideal per als professionals i organitzacions de la comunicació que controlen les emissores de ràdio i els entusiastes radioescoltes.

L’IC-R8600 disposa d’una cobertura super ampla de 10 kHz a 3 GHz. També és capaç de decodificar senyals digitals seleccionades, incloent D-STAR, NXDN, dPMR i P25. La tecnologia avançada de processament FPGA proporciona claredat i precisió dels senyals rebuts. Amb el programari de control remot RS-R8600 opcional per a un PC amb Windows, es pot controlar el receptor des d’una ubicació remota.

L’IC-R8600 compta amb una gran pantalla tàctil en color de 4,3 polzades que fa que el receptor sigui extremadament senzill d’operar.

Més informació a la pàgina de producte del fabricant.

Font: ICOM

Foto: ICOM
**************************

Fes te soci d’URCAT, l’Associació Nacional dels Radioaficionats Catalans!

URCAT, Unió de Radioaficionats de Catalunya és totalment INDEPENDENT i NO pertany ni té cap tipus de vinculació formal a cap federació d’associacions, organització, associació ni altres clubs establertes a nivell nacional, estatal o internacional però manté excel·lents rel·lacions amb totes les federacions, associacions i clubs de radioaficionats amb presència a Catalunya.

**************************

 

Please follow and like us:

One thought on “Nou receptor ICOM R-8600”

Deixa un comentari