Petició d’alleugerir els permisos d’antena al Regne Unit

El radioaficionat britànic Gary Myers, M0PLT, ha iniciat una petició formal al parlament britànic per a que les lleis no siguin tan restrictives per a la instal·lació d’antenes de radioaficionat. La petició diu:

«El normes de planificació actuals restringeixen greument la capacitat dels radioaficionats amb llicència a erigir sistemes d’antena experimental. Els sota-signants demanem al govern esmenar la llei per a exceptuar als radioaficionats amb llicència ( i usuaris de la CB) del requeriment de permisos per a les seves antenes.»

La petició es pot signar fins al 18 de novembre de 2018. En Gary també és un ferm defensor de la eliminació del PLT (Power Line Technology)  que provoca interferències a HF.

 

Font: M0PLT

 

**************************

Fes te soci d’URCAT, l’Associació Nacional dels Radioaficionats Catalans!

URCAT, Unió de Radioaficionats de Catalunya és totalment INDEPENDENT i NO pertany ni té cap tipus de vinculació formal a cap federació d’associacions, organització, associació ni altres clubs establertes a nivell nacional, estatal o internacional però manté excel·lents rel·lacions amb totes les federacions, associacions i clubs de radioaficionats amb presència a Catalunya.

**************************

Please follow and like us:

Deixa un comentari