Propostes de ràdio per a Nadal

En dies festius com les festes de Nadal, es presta a poder fer més activitat de ràdio. Presentem tres propostes:

  • Un any més l’estació SAQ, Grimeton Radio Station estarà activa en CW a 17,2 kHz el 24 de desembre al matí, amb un missatge nadalenc transmès amb 200 kW de potència. El transmissor es sintonitzarà a partir de les 7h30 UTC i el missatge es transmetrà a les 8h00 UTC. Es pot visualitzar per canal de YouTube de SAQ. L’estació SK6SAQ estarà QRV a 7.035 kHz o 14.035 kHz en CW o  3.755 kHz en SSB.
  • Una segona proposta és contactar amb l’estació del radio club del Pare Noel, Santa’s Radio Club, OH9S.
  • L’estació musical de broadcast  KEWE emet des de l’illa de Maui, Hawaii, en AM als 1240 kHz (5 kW – antena de 60m d’alçada) i 95.5 MHz de la FM. En  periode nadalenc  la programació musical és de temàtica nadalenca en diversos estils: contry, orquestra anys 20s, pop i rock, coral, etc…  A més de poder escoltar-se per streaming des de la web, existeix la possibilitat de recepció usant l’SDR de l’illa de Maui, que curiosament part de l’URL fa servir la paraula “robinett” en clara referència al personatge de fició Robin Masters de la popular sèrie televisiva Magnum PI. No deixeu d’usar aquest SDR per a rebre QSOs dels col·legues del Pacífic en la banda de 40 metres o estacions broadcast a 31 metres.

 

**************************

Fes te soci d’URCAT, l’Associació Nacional dels Radioaficionats Catalans!

URCAT, Unió de Radioaficionats de Catalunya és totalment INDEPENDENT i NO pertany ni té cap tipus de vinculació formal a cap federació d’associacions, organització, associació ni altres clubs establertes a nivell nacional, estatal o internacional però manté excel·lents rel·lacions amb totes les federacions, associacions i clubs de radioaficionats amb presència a Catalunya.

**************************

Please follow and like us:

Deixa un comentari