Segona trobada ARDAM a Andorra – C3

L’equip ARDAM SDR d’Andorra convoca la segona trobada ARDAM per a el cap de setmana del 20 i 21 de juliol de 2019. Aquest és el programa i detalls de la trobada.

  • Dissabte 20 al matí arribada a C3 ; benvinguda i registre a l’Hotel GOLDEN TULIP  (4 estrelles) ; temps lliure fins a les 16h30.

 

  • 16h30 – 19h00 al saló de reunions de l’hotel: inauguració de la trobada i conferències sobre el projecte HAARP  i una expedició.

 

  • 20h30 sopar “Festí de l’Amistat a C3” al mateix hotel.

 

  • Diumenge 21 a les 9h15 excursió pel Principat amb final a Ós de Civís, un poble en territori català al qual sols s’accedeix des d’Andorra.

 

  • 14h  dinar al Restaurant Ós de Civís. Menú tradicional de muntanya i sobretaula.

 

  • 18h Fi de trobada i tornada. Hora estimada d’arribada a Barcelona cap a les nou o dos quarts de deu.

 

Respecte al desplaçament, s’aconsella usar un bus en comú: bus de 55 places. Sortida disabte 20 de julio, de Mataró a les 07:15. Ruta per N II cap a Barcelona i sobre les 08:00 recollida en algun punt a concretar dels companys de Barcelona. El recorregut segueix cap a Terrassa o Sabadell, Manresa, Berga, túnel del Cadí, La Seu i Andorra, amb arribada estimada a l’hotel cap a les 11:30.

L’equip ARDAM informa: « L’Hotel Golden Tulip està a 350 m. de Caldea i 150 m. del Museu Thyssen, opcions que a més de passejar per la part comercial, poden amenitzar la tarda del dissabte a les XYLs.

Acordem entre tots donar un punt de categoria al sopar del dissabte, així que tal com els agrada a les nostres X, ens deixarem aconsellar i ens posarem macos . En aquest sopar sapigueu que hi ha la idea d’homenatjar un rellevant ràdio de C3. Altra celebració que ens envaeix de satisfacció compartir, serà celebrar haver arribat als 2.000.000 de visites en el nostre SDR, el que succeirà a primers de juny.

El diumenge, si alguns desitgessin passar de l’excursió i quedar-se a Andorra la Vella, després els recolliríem abans d’anar a Os de Civis. ( les maletes les guardaríem en el bus). Aplicarem la democràcia i si el grup decideix algun canvi de pla durant l’estada, el farem.

PAQUET- 135 €. Per persona en habitació doble. ( Desglossat son: 50 €. d’habitació i desdejuni, 35 € sopar dissabte, 20 €. dinar diumenge, 25 €. bus, assistències 5 €. En habitació triple: 123 €. En habitació individual 163 €.»

 

 ͏͏ ͏͏ ͏͏

Font: C31CT, Salvador , ARDAM.

 ͏͏ ͏͏ ͏͏

Si t’ha agradat llegir aquesta notícia, associa’t a URCAT, l’Associació Nacional dels Radioaficionats Catalans.

 

 ͏͏

Please follow and like us:

Deixa un comentari