Sonda RadioStrat: defensa de projecte i QSO monogràfic a la conferència echolink RadioCat

Els nois de RadioStrat han emès el setè comunicat sobre el projecte. Indiquen que el passat 28 de novembre varen entregar el treball de recerca a l’institut on cursen el batxillerat i la defensa serà dimecres 13 de desembre. El document PDF es pot descarregar en aquest enllaç.

Una gran feina. Enhorabona sincera a tot l’equip !!! De les dues-centes pàgines, n’hi ha una bona part que són justificació de despeses del verkami. En les darreres pàgines hi ha un compendi de fotografies que val la pena. Tot el treball és deliciós però especialment interessant per a els radioaficionats a partir de la pàgina 48.

Com ja es va informar, ahir 11 de desembre en Roc Camprubí va participar en un net monogràfic a la conferencia echolink catalana, anomenada RadioCat. L’àudio es pot descarregar d’aquest enllaç.

El net va ser un èxit total.

 

Fonts: RadioStrat, URCAT, FCR, EA3HKM

 

**************************

Fes te soci d’URCAT, l’Associació Nacional dels Radioaficionats Catalans!

URCAT, Unió de Radioaficionats de Catalunya és totalment INDEPENDENT i NO pertany ni té cap tipus de vinculació formal a cap federació d’associacions, organització, associació ni altres clubs establertes a nivell nacional, estatal o internacional però manté excel·lents rel·lacions amb totes les federacions, associacions i clubs de radioaficionats amb presència a Catalunya.

**************************

 

Please follow and like us:

Deixa un comentari