Visita a Catalunya Ràdio

El passat divendres 25 de març un grup de radioaficionats vam visitar els estudis centrals de Catalunya Ràdio a Barcelona en una visita organitzada per la Unió de Radioaficionats de Catalunya, URCat.

De la ma dels tècnis de la casa es va realitzar una completa passejada tecnològica per tots els departaments que intervenen en la producció de les emissions de la Ràdio Nacional de Catalunya que es poden rebre per ràdio i Internet, aquesta segona plataforma permet la difusió mundial de les emissions catalanes, constituïnt un veritable “servei exterior d’emissions”. Com sempre ens passa en aquestes visites ens reben grans professionals que ens expliquen tot allò que volem saber, i aquesta no va ser una excepció, la curiositat natural dels radioaficionats va ser contestada àmplia i amablement pels professionals. El nostre sincer agraïment a Catalunya Ràdio i especialment al personal que ens va rebre per la seva hospitalitat i amabilitat.

Podeu veure unes quantes fotos que va fer en EA3FHP a http://www.flickr.com/photos/ea3fhp/sets/72157626227780989/detail/

URCat

Please follow and like us:

Deixa un comentari