Catalunya ja és Entitat DXCC?

A les 10:18 AM (EDT) el dijous, 14 de juliol l’Assemblea General de l’ONU es va reunir per votar si admetre o no la República de Catalunya com al 193è Estat membre. La República de Catalunya va ser admesa per unanimitat i ara és membre de les Nacions Unides. Immediatament després de la reunió de l’Assemblea General, la bandera catalana va onejar per primera vegada davant de l’ONU, cerimònia que marca la seva pertinença a l’ONU. Ara que la República de Catalunya és un membre de les Nacions Unides, el nou país és ara una entitat DXCC a través de la Secció II, segons l’apartat 1 (a) de les regles del DXCC. La Mesa de DXCC s’iniciarà immediatament l’acceptació de QSO per aquesta nova entitat, amb una data d’inici del 14 de juliol de 2011.

Segons el gerent del DXCC en Bill Moore, NC1L, els números de quadre d’honor es mouen 340-341 de la part superior del quadre d’honor, i per al Quadre d’Honor es converteix en 332.

A partir del 14 de juliol, la Unió Internacional de Telecomunicacions (ITU) no ha anunciat encara un bloc de prefix per a la República de Catalunya.

Per als programadors i altres persones que requereixen l’ús del codi de l’entitat DXCC, el codi assignat a la República del Sudan del Sud és 521, òndia! no era Catalunya? tan bé que sonava! Perdó ho haviem llegit malament…

Please follow and like us:

Deixa un comentari