G8BBC, Radioclub de la BBC

El proper dimecres 18, el director general de la BBC, Tony Hall, tallarà la cinta per marcar l’obertura oficial de la nova estació de radioaficionats G8BBC a la seva seu la Broadcasting House, Londres. L’estació, seu del recentment format London BBC Radio Group, passarà de les transmissions de prova al seu funcionament normal després d’un període de proves d’uns pocs mesos durant el qual la Master Control Room de BH comprovaria qualsevol problema d’interferència. S’espera que el Director General pugui transmetre un missatge de felicitació a l’aire a GB3RS al Centre de Ràdio Nacional de la societat britànica de radioaficionats, la RSGB a Bletchley Park o GB2RN a HMS Belfast, depenent de les condicions de propagació del dia. G8BBC estarà actiu a les bandes HF i VHF, i espera ampliar-ne les operacions en un futur proper.

A la foto es poden veure un tècnic de la BBC i un membre del radioclub fent proves al terrat de l’edifici de la BBC on es troba la G8BBC per comprovar que no s’interfereixen els serveis de la ràdio pública britànica.

Font: RSGB

Foto: G8BBC
**************************

Fes te soci d’URCAT, l’Associació Nacional dels Radioaficionats Catalans!

URCAT, Unió de Radioaficionats de Catalunya és totalment INDEPENDENT i NO pertany ni té cap tipus de vinculació formal a cap federació d’associacions, organització, associació ni altres clubs establertes a nivell nacional, estatal o internacional però manté excel·lents rel·lacions amb totes les federacions, associacions i clubs de radioaficionats amb presència a Catalunya.

**************************

 

Please follow and like us:

Deixa un comentari